tiistai 21. syyskuuta 2010

Kyllä raamattu tietää!

Tällainen melko osuva pläjäys Keskisuomalaisessa:

http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=62041

Pitää vissiin lukea joskus tämä raamattukirja. Minulla ei ole kyseisten mooseksen kirjojen prosentuaalisesta osuudesta (raamatusta) mitään käsitystä, mutta ei kai se voi ihan koko kirja olla? Onkohan ne muutkin kirjoittelijat repäisseet samalla tavalla kuin tämä moosestyyppi?. Ihan saletisti! Onko ne kaikki olleet sitä mieltä että homous on ihan perseestä?

Ainakin kaikki kirkon itämaantietäjät ovat, kun eivät hyväksy homoutta, eivätkä suostu vihkimään homopareja (ja kuitenkin hihkuvat suureen ääneen, että "jumala rakastaa kaikkia ihmisiä". Joko jumala on kusettaja tai sitten kaikkitietävät kirkonmiehet ja -naiset!).
Onko kaapuväki sitä mieltä että homot eivät ole ihmisiä? Näin voisi olettaa.
Onneksi maailmassa on kuitenkin niin paljon homoja jotka pitävät toisia homoja ihmisinä, jolloin heitäkin rakastetaan.

Katolisen kirkon kaapupukuiset vanhukset ovat ilmeisesti homoudesta eri mieltä, koska rakastavat oman sukupuolensa pikkukatolisia ihan liian paljon. Onko siis niin, että jos olet katolisen kirkon viisas mies, et ole kuitenkaan homo, vaikka käytätkin hyväksesi pikkupoikia? Vai onko erottava tekijä se että piispat harrastavat seksiä HETEROpoikien kanssa?
Sivistyneessä maailmassa kyseisenlainen järjestäytynyt toiminta tutkittaisiin perinpohjin ja kaikki syylliset kaivettaisiin esiin. Katolinen kirkko ei ole sivistysvaltio.

Taidan lukea raamattukirjan ihan yleissivistyksen vuoksi.