perjantai 3. syyskuuta 2010

Hesus meeri...

...pelasin tänään kolffia ensimmäistä kertaa noin kuuteen-seitsemään vuoteen. Metallikatiskalla korjattu selkäni kesti niin hyvin etten muistanut koko pirulaista. Siitä ison miehen kyynel.
En muistanutkaan kuinka golf kuljettaa mieltä kuten sydänkäyrää - ensin kiskot kyynärpäät ojossa palloa niin kauas että sielua lämmittää niin, että tihkussa ja tuulessa valuu miehen tissien välissä semmoisia hikikarpaloita että ilmatieteenlaitoksen päivystävä meteorologi ei kehtaisi semmoisia sääveikkaukseen laittaa.. Toinen samanlainen lyönti putkeen saa sitten putkiaivot polttelemaan niin, että kolmatta ei uskalla samalla tunteella kiskaista. Ja jos sen tekee, tulee sellainen kalsean kylmä vapina tuskaisen "perkeleen" jälkeen, että ruskovillakalsareihin kääriytyminen ei ole ollenkaan yliampuvaa..
Mutta vartin päästä alkaa Moldova-Suomi, jota lähden seuraamaan Ylämummoon....ja joka VARMASTI aiheuttaa samanlaisia mielenpurskahduksia - molempiin suuntiin..

tiistai 31. elokuuta 2010

Onnea, Turku..

..olet maailman ainoa kaupunki joka on nostanut kunnianloukkaussyytteen piruilusta: "Tamperelaiset ovat tunnetusti aina mollanneet turkulaisia. Nyt Tampereen poliisi on jopa saanut tutkintapyynnön turkulaisiin kohdistuvasta solvauksesta.Tutkintapyyntö on käsiteltävänä, eikä poliisi suostu vielä kommentoimaan, ketä vastaan se on esitetty tai mistä tapauksessa on kyse. Aiheena on ilmeisesti turkulaisiin kohdistettu kunnianloukkaus". Seuraavaksi turkulaiset varmaankin juoruavat sheriffille ja -haastavat Ikean oikeuteen Reippaat 15 vuotta sitten käytetystä ensimmäisetä Ikeaa mainostavasta sloganista: IKEA. Turun tiellä - tarpeeksi kaukana Turusta. Minua kyseinen nauratti 150 ensimmäistä kertaa sen kuullessani :-)

Brasiliassa puukotettiin jalkapalloilija kesken pelin. Tuomarin toimesta. Tiettävästi pelaaja ei ollut Tamperelainen. Tuomarin kotikaupungista ei ole tietoa. Mutta sen tiedän, että suuni on niin suuri, että alan vastaisuudessa pitää ottelujen aikana haulikkoa kainalossa, ettei turkulainen suutu ja puukota. Turun kauppalan kauppalanhallitus on kuulemma kokoontunut asian tiimoilta tragediapalaveriin. Huhujen mukaan vastaisku tulee olemaan tepsin kansallislaulun soittaminen kolme päivää taukoamatta turkulaisten emigranttien valtaamassa Tampereen paikallisradiossa.
Vapise, Tampereen alkuasukas, vapise!

sunnuntai 29. elokuuta 2010

No nyt se on selvää - suomalaiset ovat euroopan toiseksi lihavin kansa. Mutta ketkä ovat vielä meitäkin lihavampia? Jos amerikkalaiset olisivat eurooppalaisia, he olisivat euroopan lihavimpia - nyt he ovat ainoastaan maailman lihavimpia.. Ja ylivoimaisesti. ONNEA U.S.A! Usalaiset ovat aina ylpeitä kun ovat MAAILMAN parhaita.
USAssa palkitaan myöskin toisiinsa törmäileviä pulleita nuoria miehiä baseballin- ja HYVIN amerikkalaisen jalkapallon MAAILMAN mestaruudella.. Miksei pesäpallon suomenmestaruus ole MM-titteli??? Meilläkin on 300 harrastaja!

Mutta miksi amerikkalaiset ampiaiset eivät ole lihavia, kun ne kuulemma syövät samaa sapuskaa ihmisten kanssa..? Näin sanoo tutkimus. Siis ei ainoastaan amerikkalaiset ampiaiset, vaan yleensäkin ampiaiset. Olisin voinut kertoa saman ilman tutkimusta.
Toivottavasti kukaan ei maksa koskaan kenellekään kärpästen ruokavalion tutkimisesta. Kärpänen ei syö mitään mitä ihminenkään ei syö! Paitsi salaattia. Sitä ei syö kärpänen, eikä 50% ihmisistä...

Minulla ei ole mitään kärpäsiä vastaan. Ei ole. Eikä nuoria, jotka syövät pipo- tai lippis päässä.. Olen itsekin syönyt hattu päässä. Useasti. Ja saanut halveksuntaa.
Onko niin, että henkilö, joka syö puuronsa ilman hattua, on hienompi ja ruokaansa enemmän arvostava kuin se joka suorittaa saman hattu päässä..?