lauantai 2. lokakuuta 2010

Nyt se on todistettu!

Tutkimuksen mukaan esileikillä ei ole merkitystä naisen orgasmille! Tämä on helpottava ja nopeuttava tieto. Kuitenkin - miehen syöksymiseen sillä on merkitystä. Ja paljon.
Taas tuli todistettua, että maailma ei ole tasa-arvoinen.

Siinäkään mielessä tasa-arvo ei toteudu, että samalla kun jotkut maamme kansalaiset voivat tehdä mitä huvittaa ja selvitä siitä puuterit nokastaan pyyhkimällä ja anteeksi pyytämättä, samalla suurin osa muusta populaatiostamme joutuu käyttäytymään yleisesti hyväksyttyjen sääntöjen mukaan.

Esimerkkinä tästä Suomen Putin - Jere Karalahti. En voi mitenkään ymmärtää miten on mahdollista, että käsittääkseni kohtuullisen arvostettu jääkiekkoyritys kehtaa palkata kyseisen aikapommin luistelemaan tuhansien miesten, -naisten ja varsinkin -lasten läheisyyteen?!
Samalla lehdistö arpoo, että milloin Jere PÄÄSEE taas maajoukkueeseen ja kyseisen päävalmentaja antaa jopa positiivisia kommentteja tämän "leijonatulevaisuudesta".
Koska olen entinen pelaaja-aktivisti, olen yrittänyt ymmärtää tätäkin asiaa pelaajan perspektiivistä.
Mutta nyt en ymmärrä. Miten on mahdollista, että mies joka on todistetusti käyttänyt huumeita JA jättänyt KAHTENA keväänä tulematta seuransa PRONSSIOTTELUUN ryyppyputken takia (koska "ei ollut motivaatiota tulla pelaamaan pronssista) voi edelleenkin pyöriä LÄHELLÄKÄÄN jääkiekko-organisaatioita??? Ylimielinen suhtautuminen maamme lakeihin JA kanssapelaajiin.
Meillä suomalaisilla on kummallinen tapa opettaa lapsillemme oikeita elämänarvoja.

Olikohan Jere tämän uutisen mieshenkilö?: " Kärpässientä syönyt rattijuoppo sairaalaan Pieksämäellä". Ymmärrän kärpässienen popsimisen, jos tarinan henkilö oli Pieksämäkeläinen. Tai Jere. Mutta perkele - kännissä ratissa ja vielä myrkkysientä kyytipojaksi!!%(&#%"/!%¤!"

Toivottavasti heppu kuitenkin selvisi (eikä ehtinyt tappaa ketään). Ja toivottavasti kärpässieni satutti niin paljon, että naama oli pitkään väärällään, niinkuin Jutta Urpilaisella oppositiokohtauksissaan.

Mutta Jutta, olen perustamassa kummallisten ilmeiden koulua pappilanmäen luolastoon - tuletko jollain tuella esimerkki-ilmehtijäksi?

perjantai 1. lokakuuta 2010

Teeripassissa

Tänään perjantaina istuskelin kahden kaverini kanssa tutussa teeripassissa usvan keskellä. Kuvat sänkipellossa. Henkeä ja voitolla olevaa yskää pidätellen. Ja pidin sen poissa. Yskän. Ammuin yhden poikateeren. Se sattui yhtä paljon kuin aina ennenkin. Ei siitä eroon pääse, ei. Aina kun riistän eläimen hengen, pyydän anteeksi - sydämestäni.

Puhaltelin siinä istuessani muutaman tupakin. Päätin noin kolmattasadatta kertaa, että pössyttely riittää. Mutta olen kuten Kreikka. Sauhuttelin juuri parvekkeella, vaikka olin jämäkän päätöksen tehnyt. Olen feströkare, mutta liikaa sekin on.
Kreikka on huono päättämään. Helleenit säätivät taannoin lain tupakoinnin kieltämisestä ravintoloissa. Mutta koska kyseessä on meidänkin verorahojamme ylimielisesti kuppaava Kreikka, niin yksi kerta ei riittänyt, koska paikalliset alkuasukkaat toimivat kuten mustalaiset täällä. Valtio ei muistanut valvoa ja -keksi säätää saman lain uudelleen. Toivottavasti nyt toimii.

Mutta on maailmassa muitakin kummallisia asioita. Tour De Francen voittaja Alberto Contador jäi nalkkiin Clenbuterolin käytöstä. No sehän on ihan peruskauraa, että pyöräilijä on napsinut muutakin kuin simpukoita, mutta kummelimaisen tästä uutisesta tekee sen, että fillaristi on tiukasti sitä mieltä että testissä löytynyt aine on peräisin Espanjasta Ranskaan raahatusta häränlihasta, joka "Fillet Mignonin" muodossa aiheutti kyseisen käryn. Tämä tarina syö valitettavasti Martti Vainion talkkaritarinan.

Sitä en kuitenkaan tajua, että miten on mahdollista, että loppukesästä uutisoitiin mieshenkilön kuolleen matojen syömänä. Tai senkin voin juuri ja juuri ymmärtää, mutta yli hilseen menee se, että ukko kuoli "puolison vieressä nukkuessa". Häh?! Melko nopeita matoja tai todella pitkä ja syvä uni kyseisellä leidillä.
Toki - jos torkkuja oli Susan Ruusunen niin ymmärrän hyvin kyseisen. Niin syvästä unesta ei herää itte perkelekään! Ennenkuin arvoin, että onko Matin ex-daami mukana tässä murheellisessa tapahtumasarjassa- Olin varma että madotettu mies näytteli aluksi väkisin kuollutta aina siihen asti kunnes oli myöhäistä...koska hetkellisesti herätessään tajusi että Jutta Urpilainen makasi kainalossaan. Nämä ovat toki vain spekulaatioita.