lauantai 2. lokakuuta 2010

Nyt se on todistettu!

Tutkimuksen mukaan esileikillä ei ole merkitystä naisen orgasmille! Tämä on helpottava ja nopeuttava tieto. Kuitenkin - miehen syöksymiseen sillä on merkitystä. Ja paljon.
Taas tuli todistettua, että maailma ei ole tasa-arvoinen.

Siinäkään mielessä tasa-arvo ei toteudu, että samalla kun jotkut maamme kansalaiset voivat tehdä mitä huvittaa ja selvitä siitä puuterit nokastaan pyyhkimällä ja anteeksi pyytämättä, samalla suurin osa muusta populaatiostamme joutuu käyttäytymään yleisesti hyväksyttyjen sääntöjen mukaan.

Esimerkkinä tästä Suomen Putin - Jere Karalahti. En voi mitenkään ymmärtää miten on mahdollista, että käsittääkseni kohtuullisen arvostettu jääkiekkoyritys kehtaa palkata kyseisen aikapommin luistelemaan tuhansien miesten, -naisten ja varsinkin -lasten läheisyyteen?!
Samalla lehdistö arpoo, että milloin Jere PÄÄSEE taas maajoukkueeseen ja kyseisen päävalmentaja antaa jopa positiivisia kommentteja tämän "leijonatulevaisuudesta".
Koska olen entinen pelaaja-aktivisti, olen yrittänyt ymmärtää tätäkin asiaa pelaajan perspektiivistä.
Mutta nyt en ymmärrä. Miten on mahdollista, että mies joka on todistetusti käyttänyt huumeita JA jättänyt KAHTENA keväänä tulematta seuransa PRONSSIOTTELUUN ryyppyputken takia (koska "ei ollut motivaatiota tulla pelaamaan pronssista) voi edelleenkin pyöriä LÄHELLÄKÄÄN jääkiekko-organisaatioita??? Ylimielinen suhtautuminen maamme lakeihin JA kanssapelaajiin.
Meillä suomalaisilla on kummallinen tapa opettaa lapsillemme oikeita elämänarvoja.

Olikohan Jere tämän uutisen mieshenkilö?: " Kärpässientä syönyt rattijuoppo sairaalaan Pieksämäellä". Ymmärrän kärpässienen popsimisen, jos tarinan henkilö oli Pieksämäkeläinen. Tai Jere. Mutta perkele - kännissä ratissa ja vielä myrkkysientä kyytipojaksi!!%(&#%"/!%¤!"

Toivottavasti heppu kuitenkin selvisi (eikä ehtinyt tappaa ketään). Ja toivottavasti kärpässieni satutti niin paljon, että naama oli pitkään väärällään, niinkuin Jutta Urpilaisella oppositiokohtauksissaan.

Mutta Jutta, olen perustamassa kummallisten ilmeiden koulua pappilanmäen luolastoon - tuletko jollain tuella esimerkki-ilmehtijäksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti