maanantai 25. huhtikuuta 2011

Mannerlaatoitusta

Vannotin itselleni, että en mainitse persuja enää ikinä (onko oikea sana enään?). Tästä kävimme tiukassa seurassa tiukan keskustelun. Se, joka tietää, kertokoon heti, tai vaietkoon iäksi!

Mutta pakko on avautua, kun kummastuttaa: jos kukaan ei myönnä äänestäneensä persuja, niin mitä helvettiä on tapahtunut? Maamme historian vakavin vaalivilppi?

Vai onko todellakin niin, että villi huhu siitä, että Timppa S on kouluttanut ärhäkän väkensä hypnotisoimaan Suomen kansalaisia äänestämään omia opetuslapsiaan, on totta?
"Anna äänesi persulle, anna äänesi...".
Pelottavaa. Mitä kaikkea Timo voi meille tehdä pelkällä katseella ja tahdonvoimalla?

Kyllä nyt naurattaa, mutta entäs jos tämä onkin totta? On niitä ihmisiä ennenkin hypnotisoitu. Vai mitä, saksalaiset??!

Saksalaiset ymmärtävät kuitenkin hypnotisoituinakin sen, että ihan koko maapallo on vuorattu mannerlaatoilla. Kike Elomaa (persu) ei sitä aiemmin tiennyt. Nyt Kike sen tietää, koska kommenttinsa "Miten on mahdollista, että Japanilaiset ovat rakentaneet 55 ydinvoimalaa mannerlaattojen päälle?" on synnyttänyt maassamme melkoisen metakan.

RKP ihmettelee, että mistä hämminki johtuu ja suomenkieliset kummastelevat, että miten helvetissä tollainen eukko on saanut Varsinais-Suomesta yli 13tuhatta ääntä?
Turussa hetken asuneena en ihmettele jälkimmäistä.

Voitaisiinko Kikestä leipoa energiaministeri tai jopa mannerlaattaministeri?
Jos äänikuningattaresta tulee valtioinvarainministeri, maamme talous on turvattu, sillä Dannyn naisklooni saa kyseiseen rooliin varmasti asiantuntevaa apua ex-mieheltään Kimmolta, joka tuomittuna finanssirikollisena tietää miten systeemiä jekuttaa.

Mutta ei Kike ole ainoa jolle tapahtuu. Kun taannoiselle puolustusministeri Anneli Tainalle esitettiin kysymys: "Mitä aseita Horneteihin tulee?", oli vastaus: "Kai niihin jotain tykkejä tulee". Maanpuolustusväkeä lienee harmittanut kyseinen kommentti.
Onneksi pyssyväkemme ylipäällikkö, Rouva Presidentti kuitenkin varmasti tiesi asioiden oikean laidan.

Hyvä ystävämme Paavo Väyrynen ei olisi kyseisenlaista virhettä tehnyt, koska Paavo ei tee virheitä.
Paitsi nyt (vaaleissa) sanojensa mukaan teki. "Minun piti alunperin olla ehdolla Lapissa, josta olisin tullut HELPOSTI valituksi, mutta koska MINUA pyydettiin pelastamaan puoluetta etelään, kävi näin."
Kaikki tietävät, että Paavo jäi valitsematta eduskuntaan, mutta kukaan ei tiedä miten olisi käynyt jos Paavo olisi ollut ehdolla Lapin vaalipiirissä.

Jokatapauksessa - Paavo ehdottaa itseään presidentiksi!

No, kummallisista ukoista ja akoista (tästä tulee varmaan pyyhkeitä, koska ukkoja saa kutsua ukoiksi, mutta akkoja ei -akoiksi) seuraavaan: entäs jokeriukko?
Siis se puhuva maalimainos, joka häpäisee itsensä ihan joka viikko kansallisessa teeveessä. Eurokossu vetoa, että heppu ei tekisi samaa ilman sitä 70-luvulta kaivettua trikoofossiilia ja mustanaamiolta pummattuja laseja!
Myötähäpeän MM-kisat.