tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kuka pelkää mustaa miestä?

Vaalit takana ja kansakunnassa kaikki hyvin. Paitsi niillä, jotka hyperventiloivat persujen vaikutuksesta maahanmuuttoon ja maassamme jo asuvien ulkomaalaistaustaisten tulevaisuuteen vainottuina ja hyljeksittyinä.
Häivähtävää ylireagointia?

Maailmalla puhutaan jo natsihtavasta maasta. Oho!
Melko vahvaa liioittelua, mutta toki ymmärrettävää muutamien edustajien ulkomaalaisvastaisten kommenttien johdosta.
Huomauttaisin kuitenkin, että Soinin palatessa studiolta joukkojensa eteen, häntä oli ENSIMMÄISENÄ onnittelemassa iso, musta, kalju mies. Hän oli persu, ei turvamies.

EU:ssa ollaan huolissaan myös persujen "Persut Paskantaa Portugaliin" - politiikasta.
Persut ovat PPP-klaani.
Maahanmuuttajien massamuutto maastamme lienee kuitenkin vain Halla-Ahon kalsarit kostuttava päiväuni.

Ystäväni M heitti ilmoille kysymyksen: "Ketkä ovat persuja, kun kukaan ei tunnusta heitä äänestäneensä...ovatko täällä piilopersuina"?
Minä komppaan.
Kysyn, että "Missä persu luuraa?"
Mistä persun tuntee jos sellainen kävelee kadulla vastaan? Perussuomalaiset taitavat olla perus-suomalaisen näköisiä. Ei niitä erota perussuomalainenkaan.

Avaruusoliotakaan ei tunnista. Ja niitä on yritetty tunnistaa kautta vuosien. Avaruusolio voisi paljastua sitä satuttamalla - koska avavuusoliota ei satu. Ohikulkevien ihmisten satuttaminen ei kuitenkaan ole suositeltavaa tai ainakaan hyväksyttävää, vaikka tarkoitus olisi niinkin jalo kuin persun paljastaminen.

Voitaisiinko perussuomalaisille laittaa takin rinnuksiin jengimerkki? Näin voitaisiin välttyä ihmisten satuttamiselta. Ehdotan huovasta tehtyä 6sakaraista tähteä? Se olisi halpa ja ekologinen erityislaatuisuutta osoittava signaali. Ja kaunis koriste.

Pitäisikö meidän epäillä vaalivilppiä, koska lähes kukaan ei ole äänestänyt Perussuomalaisia, mutta silti äänivyöry oli massiivinen?! Kuulostaa epärehelliseltä.
Onko Timo Soini epärehellinen suomalainen diktaattorinalku, joka on ottamassa maatamme pala palalta haltuunsa ja sysäämässä maailmaa kohti kolmatta maailmansotaa?
Euroopan talouden sekoittaminen on Soinin pirullisessa suunnitelmassa vasta alkusoittoa.

Vaalien hauskimman kommentin heitti menninkäisen näköinen rakastaja, Mikael Jungner: "Viime viikkoina on nähty uskomatonta JUTTA-HURMOSTA!"
Anteeksi mitä?
Uskon, että jutta-hurmokseen syyllistyneitä on yhtä vaikea löytää ja tunnistaa kuin perussuomalaisia äänestäneitä maamme kansalaisia.

Jutan tunnistaa kuitenkin helposti hänen avatessaan puhetta.
Jos Jutta puhuu kansalle hän muistaa aina sanoa alkuun :"AIVAN ENSIKSI HALUAISIN.."
Ja jos kuulijat ovat hänen opetuslapsiaan, alkaa mantra aina: "YSTÄVÄT, TOVERIT..".
Jutta on hauska.

Haluaisin täten mainita, että en ole millään tavalla kiinnostunut politiikasta itsestään. Se on itseasiassa perin luotaantyöntävää ja hetkittäin jopa iljettävää itseään nostavaa toimintaa. Politiikan ympärillä tapahtuu kuitenkin upeaa tahatonta komiikkaa ja tragediaa.
Politikointi on BB-talo makrokoossa.