perjantai 4. helmikuuta 2011

Das Auto

Ystäväni autosta vietiin poliisin toimesta kilvet. Pahemmanlaatuinen unohdus oli käynyt.
Ovat kuulemma turvassa katsastuskonttorissa. Lienevät olevan oravannahkautettavissa johonkin sopivaan ajoneuvoon liittyvään toimenpiteeseen.

Minulle vastaavanlainen toiminta -siis mokailu liittyen kulkuvälineisiin- on varsin tuttua - lähes jokapäiväistä. En siis hyperventiloi pienistä takapakeista.

Jokunen vuosi sitten vein lantikkani kädestä taluttaen katsastukseen. Kyselin, että onhan ok tuoda rakkine terveystarkastukseen jo muutamaa päivää ennen hoo-hetkeä?
Oli kuulemma aivan asiallista toimintaa.
Sitä kuitenkin hämmästelivät, että miksi en ollut tehnyt kyseistä suoritusta vuosi takaperin, jolloin katsastus olisi pitänyt suorittaa??!

Selvisin kuitenkin koko vuoden pälkähästä, koska olen lähes täydellinen kuljettaja, enkä näinollen joutunut pysäytetyksi kertaakaan ;)

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

VUKSU-SHOW

Kuulin viime viikonloppuna surullisen uutisen: "Jutta Urpilainen on kiva". WTF!!!? Kuinka voin enää ikinä kritisoida Jutan toilailuja? Kivaa ei ole mukava morkata.

Vesa Keskinen taas ei ole kiva. Ei voi olla!
Jos joku sanoo Vesan olevan kiva, vaadin tästä TODELLA monisäikeisen selvityksen, mielellään powerpoint-henkisenä videoklippien kera.

Kuitenkin, jos joku Vesan tummista leikkikaluista kehuu häntä kivaksi omalla afrikkalaisella kielellään -tai tulkin välityksellä-, annan sen tapahtua ilman vaatimuksia tietäen, että Teemu Selännekin kehui rahasta Power Balance-ranneketta.

Kaatuileeko Teemu muuten nyt enemmän kun PB paljastui huijaukseksi?

Ystäväni HeikkiKalevi oli osunut eilispäivänä liikkuvan kuvan ääreen juuri kun Tuurin kalifi oli pannut parastaan. En nähnyt kyseistä jaksoa, mutta HK:n purskahdus oli niin raju, että voin hyvin kuvitella viihdespektaakkelin sisällön.'

Muutaman kerran saman kanavavirheen tehneenä pystyin kommentoimaan FB päivitykseen seuraavaa: "Vesa on ihan paras koomikko maassamme. Tietämättään. Vesa laajentaa viikko viikolta myötähäpeän rajoja. Vesan täytyy olla Tuksun veli.".
Toim. huom! Jos toinen tietää olevansa toisen sisko tai veli, sen on HETI informoitava tietämätöntä. Tällaista tilaisuutta ei Suomen kansalta saa viedä hupiloimalla tiedonsiirtoa!

Kun Vesa ja Tuksu (kutsuttakoon heitä yhteisesti "Vuksuksi") liittoutuvat höhöttämään toisilleen hukatun sisaruselämänsä tapahtumista (mehän ne tiedämme, mutta Vuksu ei taida osata lukea) on varmaa, että syntyy sellainen tositeevee-spektaakkeli, että housut huutavat viikottain paniikissa: "EI LISÄÄ NAURUKAKKAA, EI LISÄÄ...!"

Mutta minä en välitä mitä kalsarit ajattelee. Palan halusta päästä VIP-matkalle Vuksulandiaan.

Vuksulandiassa ihmiset esiintyvät oikeilla nimillään. Win Capitan istunnoissa näin ei ilmeisesti ole. Kihlakunnansyyttäjän nimi ei VOI olla Mika Appelsin !!?

Olen aina luullut, että Ed Harley on keksitty nimi. Tai Veikko Varis ja Ossi Orava. Mutta jos Appelsin on aito, heittää koko lapsenomainen niminaivismini hallitsemattoman voltin.

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Mammuttifielee, kiitos!

Kotiuduin juuri luokkakokouksesta.
Kuuleman mukaan kyseisenlaiset ovat joillekin ahdistavia tilaisuuksia.
Eivät ole meille.
Olemme syväjäädytetty luokka. Aina kun tapaamme, olemme entisen näköisiä.
Mielestäni laulamme kuitenkin paremmin kuin ennen.

Eilisen jälkeen uskon, että mammutti tekee paluun. Tästä olen varma.
Epävarma olen kuitenkin siitä, että päästäänkö mammutteja metsästämään joutsenia aiemmin.
Metsästäjänä ja lihansyöjänä odotan mammuttikannan villiintymistä vesi kielellä.

Tekohengityksellä pihisevien maanviljelijelijöiden kannattaa olla tällöin etupellossa. Ladoissa ja navetoissa on alettava valmistaa pakastimia. ISOJA ja paljon.

Voiko mammutista tehdä pieniä annoksia? Vaikeaa se saattaa olla.
Mammutista tulee perusihmisen peruselintarvike, koska gourmet-ravintoloiden kolmen gramman annoksiin mammutti ei mahdu.
Jos mammutin pesee vahingossa 9kymmenessä asteessa, se saattaa kuitenkin mahtua kummallisiinkin rakosiin.
Kehtaisitko kuitenkaan kirjailla ravintolasi menuun "MAMMUTTI"annoksen, jos se ei sellainen olisi?

Miesasiamiehenä (ei liity asiaan millään lailla) ja kaikkien asioiden tasa-arvovaltuutettuna tulen pitämään huolta siitä, että mammuttia kohdellaan lautasella kuten kaikkia muitakin elollisia olentoja.
Mammutillakin on oltava peusoikeudet!