keskiviikko 2. helmikuuta 2011

VUKSU-SHOW

Kuulin viime viikonloppuna surullisen uutisen: "Jutta Urpilainen on kiva". WTF!!!? Kuinka voin enää ikinä kritisoida Jutan toilailuja? Kivaa ei ole mukava morkata.

Vesa Keskinen taas ei ole kiva. Ei voi olla!
Jos joku sanoo Vesan olevan kiva, vaadin tästä TODELLA monisäikeisen selvityksen, mielellään powerpoint-henkisenä videoklippien kera.

Kuitenkin, jos joku Vesan tummista leikkikaluista kehuu häntä kivaksi omalla afrikkalaisella kielellään -tai tulkin välityksellä-, annan sen tapahtua ilman vaatimuksia tietäen, että Teemu Selännekin kehui rahasta Power Balance-ranneketta.

Kaatuileeko Teemu muuten nyt enemmän kun PB paljastui huijaukseksi?

Ystäväni HeikkiKalevi oli osunut eilispäivänä liikkuvan kuvan ääreen juuri kun Tuurin kalifi oli pannut parastaan. En nähnyt kyseistä jaksoa, mutta HK:n purskahdus oli niin raju, että voin hyvin kuvitella viihdespektaakkelin sisällön.'

Muutaman kerran saman kanavavirheen tehneenä pystyin kommentoimaan FB päivitykseen seuraavaa: "Vesa on ihan paras koomikko maassamme. Tietämättään. Vesa laajentaa viikko viikolta myötähäpeän rajoja. Vesan täytyy olla Tuksun veli.".
Toim. huom! Jos toinen tietää olevansa toisen sisko tai veli, sen on HETI informoitava tietämätöntä. Tällaista tilaisuutta ei Suomen kansalta saa viedä hupiloimalla tiedonsiirtoa!

Kun Vesa ja Tuksu (kutsuttakoon heitä yhteisesti "Vuksuksi") liittoutuvat höhöttämään toisilleen hukatun sisaruselämänsä tapahtumista (mehän ne tiedämme, mutta Vuksu ei taida osata lukea) on varmaa, että syntyy sellainen tositeevee-spektaakkeli, että housut huutavat viikottain paniikissa: "EI LISÄÄ NAURUKAKKAA, EI LISÄÄ...!"

Mutta minä en välitä mitä kalsarit ajattelee. Palan halusta päästä VIP-matkalle Vuksulandiaan.

Vuksulandiassa ihmiset esiintyvät oikeilla nimillään. Win Capitan istunnoissa näin ei ilmeisesti ole. Kihlakunnansyyttäjän nimi ei VOI olla Mika Appelsin !!?

Olen aina luullut, että Ed Harley on keksitty nimi. Tai Veikko Varis ja Ossi Orava. Mutta jos Appelsin on aito, heittää koko lapsenomainen niminaivismini hallitsemattoman voltin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti