perjantai 22. heinäkuuta 2011

Naistenviikko

Piipahdin Lapissa. Lohikalassa.
En saanut yhtään lohta, mutta makia reissu oli.
Kalastin Tenoa ainoastaan 3 päivää. Viime vuonna 8 viikon aikana melko paljon enemmän.
Nyt vaelleltiin ympäri Suomen ja Norjan pohjoisimpia pitäjiä koluten viittä eri jokea, joista Teno ainoa tuttu. Priceless!
Tässä kaikki kalastusasiapitoinen tällä(kin)erää.

Naistenviikko on ihku asia. Miesten viikko olisi tosin modernimpaa. Sellaista ei toki koskaan tule, koska miehet eivät lähde barrikadeille sortoa vastaan.
Miehenä haluaisin ymmärtää miksi naisyrittäjä saa halvempaa lainaa kuin miesyrittäjä? Naistenviikon erikoistarjouksena sen ymmärtäisin, mutta muuten kyseinen kuulostaa perin rasistiselta.
Naistenviikolla naiset saavat myöskin ajaa kuten huvittaa. Tänään kylkeeni oli osua kaksikin erillistä kamikazerouvaa keskellä ruuhkatonta eteläsuomalaista puolipientä kaupunkia. Naistenviikolla miehen on oltava tarkkana - täällä on nyt viidakon säännöt.

Onko nopeusvalvontatötteröt sijoiteltu naistenviikon aikana? Kymmenistä (satoja?) pöntöistä jotka Utsjoelta Lahteen ajaessani sivuutin, 80% oli aseteltu niin, että nopeusrajoitus tippui 100m ennen metallista pikku perkelettä! WTF???

Köröttelyni suurin hyperventilointi osui kuitenkin Lahden ja Heinolan rajalle, missä ohitin entisen hopeisen Land Cruiserini. Vanha ystäväni oli maalattu siniseksi??! WTF taas.
Saako tollaista tehdä ilman entisen isän suostumusta?
Jos sinulla on sininen auto, pyydän anteeksi!

Mainitsin taannoin inhoavani Stadiumin lapsimyyjien ylitsepursuavaa asiakkaan huomioimisen tarvetta. Nyt sama käsittämätön ahdistelu on pesiytynyt POSTIIN!!!!!!!!!
ISO WTF!
"Hei. Minkä tyyppistä kirjekuorta katselet?".
"Häh?"

Naistenviikolla en tohtinut kummastella asiaa enempää - miestenviikolla sen teen.