perjantai 1. lokakuuta 2010

Teeripassissa

Tänään perjantaina istuskelin kahden kaverini kanssa tutussa teeripassissa usvan keskellä. Kuvat sänkipellossa. Henkeä ja voitolla olevaa yskää pidätellen. Ja pidin sen poissa. Yskän. Ammuin yhden poikateeren. Se sattui yhtä paljon kuin aina ennenkin. Ei siitä eroon pääse, ei. Aina kun riistän eläimen hengen, pyydän anteeksi - sydämestäni.

Puhaltelin siinä istuessani muutaman tupakin. Päätin noin kolmattasadatta kertaa, että pössyttely riittää. Mutta olen kuten Kreikka. Sauhuttelin juuri parvekkeella, vaikka olin jämäkän päätöksen tehnyt. Olen feströkare, mutta liikaa sekin on.
Kreikka on huono päättämään. Helleenit säätivät taannoin lain tupakoinnin kieltämisestä ravintoloissa. Mutta koska kyseessä on meidänkin verorahojamme ylimielisesti kuppaava Kreikka, niin yksi kerta ei riittänyt, koska paikalliset alkuasukkaat toimivat kuten mustalaiset täällä. Valtio ei muistanut valvoa ja -keksi säätää saman lain uudelleen. Toivottavasti nyt toimii.

Mutta on maailmassa muitakin kummallisia asioita. Tour De Francen voittaja Alberto Contador jäi nalkkiin Clenbuterolin käytöstä. No sehän on ihan peruskauraa, että pyöräilijä on napsinut muutakin kuin simpukoita, mutta kummelimaisen tästä uutisesta tekee sen, että fillaristi on tiukasti sitä mieltä että testissä löytynyt aine on peräisin Espanjasta Ranskaan raahatusta häränlihasta, joka "Fillet Mignonin" muodossa aiheutti kyseisen käryn. Tämä tarina syö valitettavasti Martti Vainion talkkaritarinan.

Sitä en kuitenkaan tajua, että miten on mahdollista, että loppukesästä uutisoitiin mieshenkilön kuolleen matojen syömänä. Tai senkin voin juuri ja juuri ymmärtää, mutta yli hilseen menee se, että ukko kuoli "puolison vieressä nukkuessa". Häh?! Melko nopeita matoja tai todella pitkä ja syvä uni kyseisellä leidillä.
Toki - jos torkkuja oli Susan Ruusunen niin ymmärrän hyvin kyseisen. Niin syvästä unesta ei herää itte perkelekään! Ennenkuin arvoin, että onko Matin ex-daami mukana tässä murheellisessa tapahtumasarjassa- Olin varma että madotettu mies näytteli aluksi väkisin kuollutta aina siihen asti kunnes oli myöhäistä...koska hetkellisesti herätessään tajusi että Jutta Urpilainen makasi kainalossaan. Nämä ovat toki vain spekulaatioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti