sunnuntai 29. elokuuta 2010

No nyt se on selvää - suomalaiset ovat euroopan toiseksi lihavin kansa. Mutta ketkä ovat vielä meitäkin lihavampia? Jos amerikkalaiset olisivat eurooppalaisia, he olisivat euroopan lihavimpia - nyt he ovat ainoastaan maailman lihavimpia.. Ja ylivoimaisesti. ONNEA U.S.A! Usalaiset ovat aina ylpeitä kun ovat MAAILMAN parhaita.
USAssa palkitaan myöskin toisiinsa törmäileviä pulleita nuoria miehiä baseballin- ja HYVIN amerikkalaisen jalkapallon MAAILMAN mestaruudella.. Miksei pesäpallon suomenmestaruus ole MM-titteli??? Meilläkin on 300 harrastaja!

Mutta miksi amerikkalaiset ampiaiset eivät ole lihavia, kun ne kuulemma syövät samaa sapuskaa ihmisten kanssa..? Näin sanoo tutkimus. Siis ei ainoastaan amerikkalaiset ampiaiset, vaan yleensäkin ampiaiset. Olisin voinut kertoa saman ilman tutkimusta.
Toivottavasti kukaan ei maksa koskaan kenellekään kärpästen ruokavalion tutkimisesta. Kärpänen ei syö mitään mitä ihminenkään ei syö! Paitsi salaattia. Sitä ei syö kärpänen, eikä 50% ihmisistä...

Minulla ei ole mitään kärpäsiä vastaan. Ei ole. Eikä nuoria, jotka syövät pipo- tai lippis päässä.. Olen itsekin syönyt hattu päässä. Useasti. Ja saanut halveksuntaa.
Onko niin, että henkilö, joka syö puuronsa ilman hattua, on hienompi ja ruokaansa enemmän arvostava kuin se joka suorittaa saman hattu päässä..?

1 kommentti:

  1. Karva sopassa on ikävää. Ja suussa vielä karmeempaa.
    Siis hattu päässä - sehän on viksua!

    VastaaPoista