perjantai 27. elokuuta 2010

Huraa - BB alkoi !!!

En tosin usko pystyväni seuraamaan kyseistä viihdespektaakkelia kuin sen verran että pystyn hetkittäin osallistumaan kahvipöytäkeskusteluihin. Melkoisen Hullunkuriset Perseet-kilpailu on näemmä taas aluillaan - siksi outoa porukkaa lukkojen taakse on taas onnistuttu sulkemaan.
Ihmisten Puolueessakin oltiin eilen sitä mieltä, että tänä vuonna on BB-taloon raahattu kehitysvammaisia nuoria. Loppupäätelmä oli sitten kuitenkin, että kyllä ne ihan normaaleja suomalaisia 2000-lukulaisia ovat..
Olen kyllä sitä mieltä, että nykynuoriso on huomattavasti avoimempaa, vilpittömämpää ja varsinkin hauskempaa väkeä kuin mitä me saman ikäisinä olimme. Meidän ikäluokkamme on humoristista vasta nyt - valitettavan usein vain tahtomattamme ja - nuorten mielestä..

Iltalehdessä oli tänään otsikko: "Miksi tytöt kiusaavat"? Artikkeli koski teinityttöjen julmaa toimintaa toisia kohtaan. Toivottavasti huomisessa lehdessä kyseinen saa jatkoa otsikolla: "Miksi aikuinen nainen kiusaa"? Tuli siis mieleeni lähinnä työ-yhteisöt, joista tämän tästä kuulee kummallisia tarinoita isojen tyttöjen kisailusta ja kyräilystä. Vaikka mies on naista tyhmempi - tässä se on viisaampi.

Kreikkalainen taas ei ole viisas, oli se sitten mies tai nainen. Kreikassa on nimittäin maksettu miljoonia euroja eläkkeitä kuolleille. siellä on huomattu että maassa on vähintään 500 yli 110-vuotiasta ihmistä - siis enemmän kuin koko muussa maailmassa yhteensä.. Kreikkalaisella ei voi olla hyvä näkö, koska se ei ole ympärilleen vilkuillessaan oivaltanut, että nämä ihmiset eivät VOI elää yli satavuotiaiksi. Tosin lieventävänä asianhaarana näkisin sen, että kreikkalainen näyttää 60-vuotiaana 110-vuotiaalta...
Yhteenvetona voidaan siis sanoa, että jos rahat loppuu ja Kela ei avusta...kannattaa muuttaa Kreikkaan ja kuolla.

Tässä tositarinassa harmittaa se, että olemme erehtyneet avustamaan tällaista kansaa ihan euroopan valuutalla...mutta toisaalta taas lohduttava tieto on se, että kreikkalainen on tajunnut antaa avustuksemme kuolleille, jotka eivät oletettavasti pysty rahojamme enää tuhlaamaan. Tosin - kukaan ei ole tiettävästi tullut taivaasta takaisin kertomaan, että onko se mahdollisesti pullollaan borbelleja ja pikaruokakioskeja. Mutta sen sanon, että jos taivaassa on Mövenpickin uutta suolajäätelöä, -pätkiksiä ja -BisBis-lakuja...avustuksemme on mennyttä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti