tiistai 8. kesäkuuta 2010

Tapahtuipa tänään: Join hetki sitten vettä (monihan juo..), enkä kääntänyt hanaa tarpeeksi kylmälle. Melko pahaa. Mutta miksi haalea vesi on niin pahaa ja kylmä niin hyvää? Se on yhtä suuri mysteeri kuin se että pulujen lapsia ei näe koskaan. Ei koskaan. Missä ne majailee pienenä? Vai syntyykö ne isoina?
Voihan se tietysti liittyä allergioihinkin - suu ei maista, vaikka haluaisikin.. Minkä takia siitepölyä ei keksitty sellaisena että se siirtyisi paikasta toiseen pikku siitepölyjaloillaan, eikä kiusaisi minun poskionteloitani kuin jussina sammumisen jälkeen heinää impatessa? Siis tarkoitan sitä heinää mitä ruohonleikataan jotta naapurit pääsee grillibileissä haastamaan talon alkuasukkaat kroketissa.. Toisaalta - mihinkäs sitä sitten ihminen jalkansa laskisi, kun ei toista jalallista halua talloa.
Entäs vanha kunnon klisee - "miksi lohi loikkaa"? Ei järjen hiventä pomppia ja kuluttaa energiaa. Paitsi jos sitä kiinnostaa ihan hitosti tietää että kuinka helevetin pitkään se köngäs vielä jatkuu.. Saattaa silliä vituttaa, kun kimpoaa korkeuksiinsa ja tajuaa jo ennen pommia että Bildamo jatkuu niin pitkään ettei pienillä lohen silmillä saa edes yläpeiliä horisonttiin - ja Karasjoessa pitäisi olla jumppaamassa vielä ennen viikkorauhoitusta. Lohen elämä on yksinkertaisen helppoa...mutta on se aika kusinen duuni..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti