keskiviikko 20. lokakuuta 2010

RÄSÄSTROFI !

Päivi - kutsuttakoon häntä tässä Äiti Räsäseksi (räsäseksi näyttää ainakin minun silmissäni "rikkinäiseltä seksiltä"?! Onko Päivi siis homoseksuaalinen, jos seksinsä on rikki?) on Kristillisdemokraattien Jutta. Aina sattuu, kun suu aukeaa. Lähinnä homoja. Päivin kannattaisi kuitenkin olla melko hissukseen raamatun sanoman pilkulleen lukemisen kanssa, sieltä kun näyttäisi löytyvän kohtuullisen tuhti paketti sellaista tavaraa, joka saattaa rouvan- ja muut kirjaa sinisilmäisesti siteeraavat mahdollisimman naurettavaan valoon.

Tässä Iltalehden toimittajan keräämä otos:
"Jos joku tapaa neitsyen, joka ei ole kihlattu, ja ottaa hänet kiinni ja makaa hänen kanssaan ja heidät siitä tavataan, niin mies, joka makasi hänen kanssaan, antakoon tytön isälle viisikymmentä hopeasekeliä, ja tyttö tulkoon hänen vaimokseen, koska hän raiskasi hänet; hän älköön hyljätkö häntä koko elinaikanansa." ( 5. Moos. 22:28 - 29)

"Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena; mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa."(1. Tim. 2:11 - 12)

"Mutta vaimo pysyköön kotona kolmekymmentä kolme päivää puhdistavan verenvuotonsa aikana; älköön hän koskeko mihinkään, mikä on pyhää, älköönkä tulko pyhäkköön, ennenkuin hänen puhdistuspäivänsä ovat kuluneet umpeen."(2. Moos.)

"Nainen älköön käyttäkö miehen tamineita, älköönkä mies pukeutuko naisen vaatteisiin; sillä jokainen, joka niin tekee, on kauhistus Herralle, sinun Jumalallesi."(5. Moos. 22:5)

"Mutta orjasi ja orjattaresi, jotka hankit itsellesi, ostakaa kansoista, jotka asuvat teidän ympärillänne. Ja jättäkää ne jälkeenne perinnöksi lapsillenne, pysyväksi perintöomaisuudeksi; niitä saatte pitää ainaisesti orjinanne."(3. Moos. 25:44 - 46)

Raamattu näyttäisi olevan hervottoman hauska kirja, jos lukee sitä "Hei Me Lennetään"-leffojen hengessä. Paitsi niille 70% kansalaisistamme jotka se lakaisee maton alle syntisinä ja ihmisarvottomina (ellei ehdi kivittää niitä kuoliaiksi ennen siivousta) naisista homoihin ja neitsyihin. Heille se ei ole humoristinen kokoelma.

Halveksiiko raamattu mitenkään meitä heteromiehiä? Vai ollanko me niin täydellisiä, että edes raamattu ei keksi moitittavaa?

Joka tapauksessa - minä haluan lukea raamatun! Onko jollakin lainata minulle sellainen?

Entä onko neandertalin ihmisten jäljiltä jäänyt jonkin nuijanheiluttajan kirjoittamaa pyhää tarinaa, jossa syödään alle 140cm heteromiehet elävältä, koska ovat tehneet syntiä jäämällä niin perkeleen pieniksi? Jos sellainen on, haluaisin lukea sen raamatun kyytipoikana.
Ja siinähän saatetaan tuomita nuijittaviksi kaikki kristillisdemokraatit, jotka inhoavat ihmisiä (paitsi itseään ja kaltaisiaan).
Toki on vaikea uskoa, että Päivin hyväksymä neitsyen raiskaus (en haluaisi uskoa sitä, mutta koska raamattu sanoo niin..) jne brutaaliudet pystyttäisiin edes karvakansan kirjailijoiden sairaissa mielissä ylittämään.

Äiti Räsänen on kuitenkin nykyajan robinna hood. Hän on varastanut rikkaalta kirkolta (toki tätä menoa omaisuus menee myyntiin ihan lähiaikoina, tai kaapuja haetaan kohta kierrätyksestä) jo yli 30.000 jäsentä ja houkutellut toistasataa kiihkoilijaa köyhälle Kristillisdemokraattiselle puolueelle, joka muuten päätti eilen olevansa 100% Päivin rasismin takana.

Äiti R, sinussa on aitoa adolfmaista villitsijää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti