perjantai 22. lokakuuta 2010

Siirtoistutus?

Kiitän lempimaatani Kreikkaa, että antoi pitkästä aikaa muuta ajateltavaa kuin Äiti Räsäsen aivotsunamit. Hetkeksi.
Jorgoksien tarkkojen tutkimusten jälkeen on selvinnyt, että kesäisille huhuille löytyi katetta: 500:sta tutkitusta eläkkeensaajasta yli 300 oli kuollut viimeisen seitsemän vuoden aikana.Osa on ollut kuolleena jo vuosikymmeniä. Olin siis oikeassa, kun uskoin että yksikään kreikkalainen ei elä yli satavuotiaaksi!
En haluaisi olla niiden kreikkalaisten housuissa, jotka ovat imuroineet isovanhempiensa eläkkeet ja joutuvat nyt maksamaan koko vuosikymmenien könttäsumman takaisin. Aaaargh!

Äiti Räsänen taas joutuu maksamaan kömmähdyksistään kyynelillä. Toisaalta kyseessä eivät liene kömmähdykset, koska hän jatkaa valitsemallaan linjalla (sinänsä hieno piirre ihmisessä) haastattelusta toiseen. Ajatusdinosauruksia.
Voisiko Äiti Räsäsen päähän siirtoistuttaa normaalien empaattisten, toiset ihmiset hyväksyvien Suomen kansalaisten ajatuksia? Olisiko se kallista?

Thaimaassa ei mietitä tällä hetkellä homojen ihmisarvoa. Maasta on jo yli NELJÄNNES tulvan alla! Thaimaalaiset ovat lyhyitä ihmisiä. Heillä täytyy olla tukalaa. Koska thaimaalaisia on todella paljon, on vuorilla ja kukkuloilla oltava todella paljon ihmisiä. Vierivieressä. Tai talojen katoilla. Toivon, että Thaimaassa on paljon tasakattoisia taloja.
Thaimaalaiset - olette mielessäni näinä tukalina aikoina.

Tukalaa on myös suurimmalla osalla maailman kanoista. Kanoilla ei ole taloja. Paitsi niillä, joiden munien pakkauksissa lukee "Talollisten kanojen munia".

Olin tänään paikallisessa elintarvikeliikkeessä munaostoksilla ja aloin hyperventiloida, kun arvoin minkä sortin aamiaistarpeita ostaisin.
Hylly oli pullollaan "Vapaana kasvaneen kanan munia", "Luomumunia", "Lattiakanojen munia", "Maalaiskanojen munia", "Omega-kanojen munia", "Hyvän olon munia", "Virkku-munia", "Orsikanan munia", jne.
Lopulta päädyin valitsemaan "Onnellisen kanan munia", koska näin pääsin valehtelemaan itselleni, että onnelliset kanat eivät törmäile toisiinsa ahtaassa häkissä, vaan asustelevat mukavasti tasakattoisissa taloissaan megakanalan esikanala-alueella leppoisten naapurikanaperheiden kanssa tärkeää työtä tehden ja tulevaisuutta suunnitellen.

Kreikassakin on kanoja. Suomen kanoista ne eroavat ainakin siinä että eivät maksa veroja. Mutta kreikkalaiset kanat elävät satavuotiaiksi ja nostavat eläkettä kuolemansa jälkeenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti