maanantai 1. marraskuuta 2010

Läskinpolttotalkoot!

Olen tehnyt tänään henkilökohtaisen maailmanennätykseni 91,2kg. Raahauduin vaa'alle, kun piipahdin H&M:ssä ja Jack&Jonesissa etsiskelemässä kehoni peitoksi kylmemmän ilman ryijyä ja kauhukseni oivalsin, että en mahtunut enää XL-kokoonkaan. Aaaargh!!!
Päätin sovituskopissa mahtavuuttani peilaillessani, että ykkösinhokkikauppojani ovat vastedes &-merkin sisältävät liikkeet.

Mutta heti päätettyäni kyseisen, päätin että lähden (jälleen) sotaan pahoja läskejä vastaan. Jospa kuurille ilmoittautuminen näin julkisesti auttaisi ja -pakottaisi selkärangattomuuteen sortuvan psyykkeeni ihan tosissaan kymmenen kilon kadotukseen?! 81,2kg. Paha rasti, mutta siihen pyritään. Annan kaikille luvan osoitella ja nauraa sivuprofiiliani kadulla kohdatessamme.

Sain viimeinkin imuroitua kännykästäni kesän kalojen kuvia. Ja sen huono-onnisen kihun joka liiteli silmät kiinni siimaani. Murhaava heitto.
FB:ssä kuvia löytyy kansiollinen, tänne liimasin yhden. Suurimman, tietysti. Tämän verran meissä kaikissa asuu narsistia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti