tiistai 20. joulukuuta 2011

KOIRAKUISKAAJA KEISARI

Koirakuiskaaja teki sen taas.
Beagle nimeltä Gizmo ei ole enää ite perkele, joka haukkaa kaikkia tielleen asettuvia.
Hän on nykyään hyvin käyttäytyvä seurapiirihenkilö ja äiskän muru.

Cesarin kikkoja viikoittain seuranneena olen täysinoppinut koiranlumoaja.

"Tuo kusipäinen koirasi minulle ja saat sen takaisin lurppakorvaisena spanielina".

Googlaa "Pimp My Dog", niin saat minut ovellesi tuijottamaan hurttaasi silmiin, kunnes se pyörii omassa kuolassaan palvoen kaikkea tekemääni.
Jos et tykkää spanieleista, jatka huutamista ja räyhäämistä.

Parhaita ystäviäni -kreikkalaisia- ei paranna edes keisari. Tai minä.
Toista vuotta jatkunut kreikkalaisten panetteluni näyttää olleen enemmän kuin aiheellista.
Koska inttäminen pahentaa kaikkea paitsi oppimista, kiitän jumalia (etten joudu paasaamaan ainoastaan Kreikasta), että jumalan poika jeesus lanseerasi "opetuslapsi"-ajatuksen.
Tämän aikaansa edellä olleen idean on useampi EU maa näemmä finanssipoliittisesti sisäistänyt.
Jeesuksen seuraaminen (löydettäessä) olisi tosin ollut kaikille euroopan portugaleille Kreikan jaloissa pyörimista hedelmällisempää...jos toki yhtä veristä ja tuhoisaa.

Suosittelen kaikkia tyhmäileviä kansakuntia hallintoineen seurailemaan maailmamme satojen jumalien sijaan Forest Gumpia - FG putoaa aina jaloilleen.

Cesar ei kuitenkaan pärjää Socratekselle (molemmat mahottomia maailmansankareita) edes saadessaan niin paljon tasoitusta, että hevoskilpailuissa kuskia hävettää.

Socrates (Brasilian potkupallomaajoukkueen ex. kapteeni) kertoi 1983 haluavansa kuolla sunnuntaina ja että kasvattajaseuransa Corinthias voittaa kyseisenä päivänä Brasilian mestaruuden. Näin kävi.
Liputan Socratesille "Melkoisen Shamaanin titteliä"!

Minä haluan kuolla 127-vuotiaana 30-vuotiaan kehossa ja 45-vuotiaan pääkopalla varustettuna.

Ja kun kuolen, toivon (olkoon tämä osa testamenttiani) että kanssani poltetaan pakettiautollinen uutta parasta ystävääni - "Lotus Just 1" vessapaperia!

Kerrankin paketti ei puhu paskaa! "One sheet can be enough".
Ja juuri niin se on: Just1 on juuri niin tarpeeksi paksua ja sitkosta, ettei ihmisenlapsen tarvitse enää ikinä taitella perinteisiä papereita useammille kerroksille ja silti pelätä paskat housussa, että meneekö se sormi läpi vai ei.

Ja mikä parasta: Just ykkösessä on pöntöstä alas huuhdeltava "Flush & Go"-hylsy, mikä siis säästää jokaisella vessakeikalla (joilla paperi loppuu) jopa muutamia sekunteja!
Tämä taas tarkoittaa vuodessa lähemmäs minuutin...ja elämän aikana jo ehkä tunnin tai kaksi.

Viestini Georgia-Pacificille Nokian Paperin kautta: jotta saatte tuotteenne täysin ymmärretyksi ja viestinne jokaiseen puuceehen, poistakaa pakkauksestanne kaikki muu hölynpöly ja maalatkaa siihen pelkkä kaiken kattava: " FLUSH & GO - SHIT AND GO...NO NEED TO WASH YOUR HANDS!!!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti