sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Koukuttaja tuli Tenolle..

Tästä se lähtee - heinäkuun loppuun...tahi sitten kalastuskauden loppuun saakka kestävä vispausrupeama - fiiliksen mukaan. Katoan paikalta jos ei maistu. mutta luulen että maistuu. Eiköhän joku mielenvikainen monni näin pitkän session aikana minunkin säälittäviin perhosidoksiin erehdy. Onhan lohissakin pölvästejä, onhan..?
Kirjoittelen puutaheinää kalastuksesta, saamamiehistä (nimiä ja paikkoja mainitsen ainoastaan jos saan siihen luvan), perhoista, ilmoista ja totta hitossa kylän tapahtumista...ja jos maailmanpolitiikassa tapahtuu jotain mullistavaa - pitäähän niistäkin kummallisuuksista raapustaa, vaikka ei asioista mitään ymmärtäisikään. Maamme sisäpolitiikkaan en mahdollisesti uskalla puuttua, koska viime päivinä kyseinen on keskittynyt liikaa pääministerin ahteriin ja pohkeisiin - ja tämähän ei siis ole pornopalsta. Vaikkakin - pakko on myöntää että maamme nykyisen johtajan peräpeili on melkoisen paljon houkuttelevampi kuin aiemman - ja veikkaan että puhun molempien sukupuolten suulla ;-)
Vettä tulee ylhäältä alas ja etelästä pohjoiseen (ja jälkimmäinenhän on siis näin lähellä jäämerta vähintään toivottava suunta) niin tuhdisti, että en taida lähteä pihalle juurikaan pyörimään, vaan viikkailen ryysyni ja asettelen romuni näppärillä sormillani niin, että aamulla ei ihan mahottomasti ihmisen laiskuus harmita..
Lukekaa näitä ihmiset, lukekaa ja kertokaa kavereille että joku urpo tappaa aikaa kertoilemalla mitä mieleen juolahtaa. Ja jos et itse jaksa näitä höpinöitä lueskella - joku kaveri voi olla niinkin pimeä että asia kiinnostaa :-) Ja nyt rättisulkeisten kautta keskittymään JALKAPALLOON!!!

1 kommentti:

  1. Hyvä, että kesän ehdoton kohokohta eli keskustan puoluekokouksen "Ms. Märkä teepaita" - eiku takapuoli - kilpailu on ohi, että sulla on aikaa keskittyä alhaisemman prioriteetin juttuihin, kuten onkimiseen ja potkupalloon...

    VastaaPoista