torstai 24. kesäkuuta 2010

Voi elämän kevät!!!

Nythän se vasta elämä juhlaksi muuttui, vaikka ollaan vasta lämmittelemässä kokkobilleitä.. Kävi nimittäin niinkin kummallisesti, että päästänsä pimeä megamonni päätti haukotella kesken poukkoiluaan kohti latvavesien naistentansseja, jolloin ihan itse kyhäämäni perhon tapainen tupsu (muistan virkanneeni sitä kohtuullisen vahvasti Jamesonin vaikutuksen alaisena - kutsuttakoon sitä siis "Jamesoniksi", mikä voisi hyvin vapaasti suomennettuna olla vaikkapa "Jamen Poika") sattui huljahtamaan tämän suupieliin. Ja sen sanon, että en sitä sinne tarkoituksella, enkä varsinkaan väkisin, tunkenut - vahinko tuo oli ja suuri sellainen - 14,2kg.
Sydämeeni sattui - melkein yhtä paljon kuin Meksikon lahden öljykatastrofista kuullessani - kun jouduin nuijimaan mätikalan hengiltä :-( Mutta ennätyskala oli ihan pakko ottaa ylös. Oli, vaikka sattui..
Annoin muuten toisen fileen ja rangan päineen Rastigaisa Pubille, joten siitä pääsee kylän väki nauttimaan huomenna lounaan merkeissä. Toivottavasti maistuu!
Mutta sen lupaan että kaikki kyseistä pienemmät tyttölapset palautan jatkossa jatkamaan sukuaan ja annan vaikka suustasuuhun tekohengitystä jolleivät muuten meinaa toeta. Ja jos joku kanssakalastaja pääsee tämmöisen tapahtuman todistamaan ja siitä vielä videonpätkän kyhäämään...toimitan kyseiselle henkilölle sixpäkin kossua, tahi muuta vastaavaa nestemäistä einestä kunkin maun mukaan.
Mutta Utsjoella paistaa aurinko - muutenkin kuin minun pikku päässäni. Ja täällähän on lähes helle. Tästä pitää nyt nauttia, koska vartin päästä voi tulla rakeita..
Italiassa taas tulee rakeita vaikka olisi helle. Turpaan tuli ja lähtö kotiin. Mutta hyvä näin. Huonosti pelaavien on hyvä jatkaa kisoja mamman kainalossa olohuoneessa. Ranskakin pelasi surkeasti. Mutta on varmaan vaikea pelata jalkapalloa MM-tasolla jos päässä on pari litraa kusta. Tai jollain voi olla enemmänkin - riippuu tietysti pään koosta. Nesteytys on urheilijoille tärkeää. Syytänkin kaikista kukonpoikien urpoiluista joukkueen lääkäreitä sekä fyysistä valmennusta, jotka eivät mitä ilmeisimmin olleet muistaneet tähdentää pelaajille (ja ilmeisesti valmentajallekaan) että missä ruumiinosissa neste parhaiten auttaisi urheilusuorituksissa. Ja virtsallahan on myöskin sellainen erityispiirre että se poistuu helposti virtsaputkea pitkin, mutta päästä se on perin vaikeaa saada ulos - ainakaan perinteisin menetelmin..
Näihin kuviin - näihin tunnelmiin..
MKT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti