torstai 1. heinäkuuta 2010

Mitä hel...

Ykköseltä a-studion muumio (osaan jo ulkoa maamme uraaniesiintymät) , kakkoselta piirrettyjä, kolmoselta Astro-TV (HÄH!!?), neloselta amerikkalaisia kehumassa kilpaa retropölynimureita (sellaisia joilla Wilma imppasi dinonlantaa Kivisissä ja Sorasissa)......FST:ltä ruattinkielliset tekstiteeveeuutiset, SUBilta perusylivuotinen Ostos-TV. Teemalla kerrotaan tulevasta ohjelmistosta. Mutta - JIM:illä on IHAN OIKEAA OHJELMAA!!!
Miksi kesällä ei tarvitse näyttää juuri mitään kunnollista tai edes kohtuullista? Lomallahan ihmisillä on eniten aikaa katsoa teeveetä. Päivälläkin. Ja varsinkin silloin.
Haluaisin täten ilmoittaa televisiopäättäjille että en mielelläni maksaisi kyseisenlaisesta moskasta. Tulenkin siis vastaisuudessa maksamaan ainoastaan 90% vuosimaksusta, koska meistä ainoastaan 90prosenttisesti huolehditaankin.

Ja se alvin pudotus ravintolaruokamaailmaan ei mitä ilmeisimmin ole mennyt ihan niinkuin suunniteltiin.. Miten on mahdollista että kansalaisille suunniteltu veroale ei suuntaudu meille? Eikö kysymyksessä olekin rikollinen toiminta? Ei siitä enempää - meinaa mennä poliittiseksi sanailuksi. Enkä siis ole hakeutumassa mihinkään vaaleihin ehdokkaaksi. Ei kiinnosta kertoa että "puolueemme mielipide..." jne, vaikka olisin täysin eri mieltä. Ja olen usein eri mieltä ;-)

Mutta sen sanon että päätökseni olla lenkkeilemättä on osoittautunut hyväksi. Vaikka keskivartaloni huutaakin eriävää mielipidettä kyseiseen päätökseen, niin väitän, että Anneli Auer on oikeassa: EI KANNATA LENKKEILLÄ, KOSKA SOLUTTAUTUJA ISKEE LENKKIPOLULLA!!! Mutta ei iske kotisohvalla teeveetä katsellessa, siksi katson sitä paljon. Paitsi nyt kun ei ole mitä katsella..
Lähden siis kalaan. Muutaman tunnin setti Utsjoessa perholla ja sitten yläTenolle soutamaan kesän ainoa lupa. Tekee varmaan hyvää soutaa Kuolan vispausreissun alla -ainakin päälle. Ja se on tärkeä kapistus kalahommissakin.
Ja loppuun lyhyt kalakommentointi: en ole saanut lisää kaloja. Mutta kuuleman mukaan ne jotka ovat ottaneet harrastuksen viimepäivinä tosissaan, ovat myöskin kalaa saaneet. Ja isoja. Mutta missä luuraavat pikkumonnit? Tulkaa tänne tulkaa - teitä kaivataan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti