perjantai 2. heinäkuuta 2010

Soudut on soudettu

Eli jokavuotinen yksi lupa. Kerran nykäisi, mutta pirustako sen tietää mikä siellä vatkasi sen sekunnin. Mutta onneksi nähtiin yläpuolelta kun ylätenon iso A koukutti kalan. Teeveen kuvausryhmäkin oli tulitikunheittomatkan päässä kaitafilmikameroineen. Aasta tuli siis julkkis. Helppoa kun osaa - ja osuu.. Kävin melomisen ohella katsastamassa myös kaverin kelomökkikompleksin. Jos joku tarvitsee omiin leikkeihinsä vuokralle mahottoman komean miljöön, niin laittaa vaan tänne infoa - minä pukkaan etiäpäin. Ei ole kyseinen siitä halvimmasta päästä, mutta hitto, että on komia ja toimiva pytinki!
Mulla on mennyt ilta pakatessa. Aamusta kohti Kuolan niemimaata ja Kola-jokea. Jos ei siellä narskuta, niin voinen keksiä jokun kuivemman harrastuksen..
Jos saan kohta unen päästä kiinni, niin sitten menen nukkumaan...muuten kattelen kaikilta kanavilta jokapojan perinneohjelmaa - chattia (hesusmaria - kattooko joku niitä oikeasti?) ja kuvittelen itteäni neuvostoliiton kuulun lohijoen monniponneilla. Monninkoukuttaja hiljenee - mutta vain viikoksi. Helteitä etelään ja kaloja Tenolle! Sau.

1 kommentti:

  1. Paha aika Kuolassa. Sunnuntaina Espanaja voittaa
    MM:n. Torstaina oli niin ihanaa, kun kaatui
    Saksa. Mi casa es "VILLA PAITA"

    VastaaPoista