keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Onko aprillipäivä?

Ei tarvitse enää suomalaisen hävetä (eniten) maailmalla tennissukkia sandaaleineen - Nokia pani Pamelalla paremmaksi. Kyseessä täytyy olla väärinkäsitys?
Ja jos ei ole, kysyn: MITÄ HELVETTIÄ? Pamela Anderson modernien kännyköiden mainoskasvoksi..
Nokian oli varmaankin pakko palkata Pamela, kun Jutta Urpilainen sanoi ei?

Hämmästykseni on suuri, jos joku itseäni hieman näppärämpi kuvankäsittelijä ei olisi jo kaivanut naftaliinista Pamsun ja Tommyn pornopätkää (siltä ajalta kun prinsessan kasvot vielä pysyivät ylhäällä ilman rautalankaa..) ja kuvakäsitellyt sitä Nokian sloganilla: "Connecting People".
Ja kyllä - olen nähnyt kyseisen pätkän. Se on kappale kauneinta elokuvahistoriaa ja pakollinen kaikille miehille jo yleissivistyksenkin tähden.

Tästä markkinointihirviöstä saattaa toisaalta lähteä liikkeelle lumipalloilmiö: Clerasil kiinnittää peitepuikkomainoksiinsa Elizabeth Taylorin, Irti Huumeista ry Jussi Ahteen, jne.

Entä jos megayhtiöiden hallitusten puheenjohtajat ovatkin lyöneet tylsää elämäänsä piristämään "kuka kaataa pörssiyhtiön komeimmalla itsemurhalla?" - vedon..?

Olisiko mahdollista, että luurimammutin uusi suurvisiiri Stephen HopLop palkkasi henkilökohtaisesti bimbon suomensukuisen blondin? Ja jos tämä perverssi (ja ainakin henkinen masokisti) kanadalainen on valinnut kyseisen linjan ihan selvinpäin ja ajatuksella, niin odotan kuola valuen minkälaisia johtajarekrytointeja on lähitulevaisuudessa muhimassa? Ollanko esim. Arto Merisaloa ja Marja Tiuraa palkkaamassa "Yritysmoraalityöryhmään" ulkopuolisiksi konsulteiksi ja Eero Heinäluomaa "Mukaansa Tempaavan Luennoinnin" kouluttajaksi?
Joonas Hytösellekin löytyy varmasti rooli uudessa itsetuhoisessa Nokiassa.

Mutta tästä olen varma: Nokia tulee tarjoamaan meille lähiaikoina pirunmoisia spektaakkeleita ja talk-show isännille loistavia aiheita alkuspiikkeihin.

Tänään olen iloinen siitä, että maailmalla Nokiaa luullaan Japanilaiseksi yhtiöksi.

Olen pitkään miettinyt, että mistä löydän työpaikan jossa viihtyisin ja jossa olisi hauskaa. Tänään aloin miettiä Nokiaa mahdollisena työnantajana - siellä täytyy olla huumorimiehiä ja -naisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti