sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Ketonen ja Myllyrinne

Katselen ja nauran. Nämä heput ovat hauskoja! Mitä muuta hauskaa maamme televisio on suoltanut? Minusta Ihmisten Puolue on hauska. Ja Kallio oli hekottava sarja. Molemmissa oli Mari Perankoski. Ketonen, Myllyrinne ja Perankoski ovat siis hauskoja. Edelliset hauskat pätkät olivat Kummelien potilas saariset, jne 90-luvulla. 2000-luku oli siis tylsä. Tosin olen kuullut että moni nauroi Mertarannan ja parin naamaansa vääntelevän näyttelijän "urheiluvisalle". Minä en nauranut. Joko minun huumorintajuni, tai 500.000 suomalaisen- on kummallinen. Näiden lukujen perusteella olen vähemmistönä..
Hieman joudun kuitenkin vetämään sanojani takaisin - BigBrother on hauska (vaikka en pystykään katsomaan kuin hetkittäin - yleissivistystä ylläpitääkseni). Kusipäiden seuraaminen piilosta on aina hauskaa.

Eilisiltapäivänä ei ollut hauskaa. Olin kyttäämässä teeriä. Melkoinen paskahätä koko aamun. Mutta pystyin hallitsemaan sen...kunnes olin 6m kotiovelta. Silloin sattui! Peräsuolesta täytyy olla suora ja lyhyt väylä aivoihin ja silmiin. Olen varma että olisin pystynyt pitämään ulos puskevaa rullakebabia sisälläni pellon reunassa vielä tunteja...mutta mikähän perkele siinä on, että vessan välitön läheisyys aiheuttaa aina samanlaisen varpusparviefektin???'
Paska juttu, mutta en pystynyt pitämään sisälläni..
Koska lähdin paskalinjalle, kysynkin mieltäni pitkään askarruttaneen kysymyksen - mihin vessapaperit katoaa sen jälkeen kun ne vedetään pöntöstä alas?

Makuupussini hajosi kesällä. Vetoketju. Olen ollut paikalla kun makuupussi jeesusteipataan tunturissa ihan toimivaksi paketiksi. Kun lähden lokakuussa taas pohjoiseen, jeesusteippi on ensimmäinen jonka pakkaan reppuuni. Haluaisin tavata sen naisen joka keksi jeesusteipin. Jeesusteippi on penisilliinnin jälkeen maailman toiseksi upein keksintö. Chicken wingsit tulisella kastikkeella on hyvä kolmonen. Otan vastaan Top-100 ehdotuksia!
Olisiko jeesusteippifestivaaleilla markkinarako? Jeesusteippi BandAid, jne..?

Mutta jotta pomppisin mahdollisimman paljon - mopoautoja ymmärrän vähemmän kuin aurinkokuntamme toimintaa. Tai itseasiassa (ja mopoautoista myöhemmin) sehän se vasta kummallinen asia on ja tekee ihmisen pieneksi: meillä on aurinkomme...ja kaikki näkemämme tähdet ovat aurinkoja...joita on kuuleman mukaan n.300.000....ja näitä noin 300.000:en kokonaisuuksia tiedetään olevan noin 300.000. Eli meidän tuntemamme auringon kaltaisia sähinkäisiä tiedetään olevan arviolta 300tuhatta kertaa 300tuhatta.. Minulla ei ole kapasiteettia laskea, kuinka paljon tiedossa olevia aurinkoja siis on...eikä varsinkaan sitä, kuinka paljon esim maapallon tapaisia möykkyjä kiertää kaikkia näitä aurinkoja..
Ja nämä ovat niitä jotka oletettavasti tiedetään..
Mutta mikä sitten on avaruus? Eikö kaiken pitäisi loppua johonkin? Ja jos avaruus loppuu johonkin - mitä sen jälkeen?
Enhän tehnyyt ketään ahdistuneeksi - enhän? Ja jos tein, pyydän anteeksi!!!

Mutta mopoautoista - ja mopoista: miten on mahdollista että lapset pääsevät ajelemaan mopoilla, -skoottereilla ja -mopoautoilla kaiken muun liikenteen sekaan ilman asianmukaista koulutusta??? Ja toisaalta - vaikka lapset saisivat kyseisten ajoneuvojen kuljettamiseen koulutuksen - MITEN ON MAHDOLLISTA, että LAPSET saavat vaappua kaikkien meidän autoilijoiden seassa - LAPSINA!!!?

1 kommentti:

  1. Hyvä Joni,alat päästä pimeyden ytimeen, vielä vähän matkaa sillä toisella puolella...ja...;) Toivoopi, Price of darkness alias Jake K.

    VastaaPoista