keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Hei, olen Mutta Urpilainen

Mutta Urpilaisia on maailmassa paljon. Enemmän kuin Suomessa Virtasia. Mutta Urpilainen on asioista aina eri mieltä. Murpilainen joutui välituntijaossa väärälle puolelle. Ja sitä harmitti. Jos Mutta olisi päässyt voittajien puolelle, hän olisi asioista ihan samaa mieltä.

Onneksi Muttalla on ystävä - Einäluoma. Hän on myös asioista eri mieltä, vaikka aiemmin olikin kaikesta ihan samaa mieltä. Kutsuttakoon Einäluomaa siis EiEiEinäluomaksi. Kutsuisin Murpilaistakin samalla tavalla, mutta koska blogikirjoituksissa ei kuulemma kannata käyttää liikaa rivejä, en valitettavasti voi uhrata koko lopputilaa Murpilaiseen.

Opposiittiö on aina harmissaan. Se ei päässyt ensimmäisenä perille. Opposiittiö jäi aidan taakse huutelemaan. Ja kyllä se huutaakin.

Opposiittiö on siitä kummallinen kapistus, että se on aina eri mieltä. Ihan aina ja lähes kaikesta.
Opposiittiö ei ole joukkuepelaaja. Se ajaa aina omaa asiaansa.

Mutta opposiittiöismi ei ole Murpilaisen tai Einäluoman keksintö. Jos Ko-Ko Must tai M.Riviniemen kassinkantajat ottavat takkiin, niistä tulee opposiittiö.
Oravanpyörä.
Surullista.

Joukkueurheilua kutsutaan JOUKKUEurheiluksi siksi, että kokonaisuudet toimivat yhteistyössä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Jos Suomi olisi joukkue, se ei voittaisi montaakaan ottelua kauden aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti