maanantai 5. maaliskuuta 2012

Maailmankaikkeus on suurempi kuin Kiina

Aiempi käsitykseni universumin laajuudesta paisui tämänpäiväisen TV-dokumentin johdosta potenssiin.
Aurinkomme on sen mukaan yksi sadasta miljardista galaksimme tähdestä ja galaksimme yksi sadasta miljardista galaksista!
Kun aurinkoja kiertää melkoinen määrä planeettoja per aurinko, saadaan Telluksen kaltaisten yksikköjen määrä seuraavalla laskutoimituksella:
sata miljardia x sata miljardia x melkoinen määrä. Ja tulos on aika mahdoton määrä. Planeettoja.

Tämän sanon tänään vielä aiempaakin vahvemmalla äänenpainolla: "Kenen mielestä olemme uniikkeja?"

Maailmankaikkeus on jopa suurempi kuin Kiina. Ja Kiina on niin suuri, että se lupaa luoda vuoden aikana 9 MILJOONAA uutta työpaikkaa!

Kun Kiina on kommunistisessa harhassaan ollut sitä mieltä, että kaikilla kiinalaisilla on aina ollut töitä, niin kyseiset 9milj uutta työpaikkaa lienevät siis avoinna esim. kaikille (siis yhteenlaskettuna) Suomen- ja Norjan kansalaisille..

Kun kohtuullinen osa kyseisissä maissa asuvista henkilöistä on kuitenkin joko alaikäisiä tai eläkkeellä, ei voida ajatella että koko ihmismassa siirrettäisiin Kiinaan. Voitaisiinko kaikki pohjoismaiden työikäiset kuitenkin siirtää Kiinaan työtätekeviksi maahanmuuttajiksi?
Jos näin radikaaliin liikkeeseen ei haluta ryhtyä, niin Kiinasta löytynee töitä vähintään kaikille euroopan työttömille..

Käykö lopulta siis niin että kommunismi pelastaa maailmantalouden?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti